Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Fabrieksreis

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. Fabriek

Krijgen graafwerktuigstartmotor & -Startmotor Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Het bedrijf heeft moderne workshops, volledig productiemateriaal en geavanceerde testende faciliteiten:

Motorlopende band, ankerproductielijn die, schakelaarproductielijn, CNC productielijn machinaal bewerken; de testcentrum van de motorduurzaamheid, motorproefbank, schakelaarproefbank, drie-gecoördineerd meetinstrument, het kleine testende centrum van het modulustoestel, metallographic microscoop, metallographic het meetapparaat van de de microscopiehardheid, doos van de beeld van de Projector, hoge en lage temperatuurtest, de proefbank van de de lentemoeheid.

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Het bedrijf heeft gevorderde beheersconcepten en het beheerspersoneel van uitstekende kwaliteit geïntroduceerd, de TS/ISO16949-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem, overgegaan en voorzag klanten van de producten van uitstekende kwaliteit in strikte overeenstemming van de systeemvereisten. De verwante producten van het bedrijf zijn aangepast met de gastheerfabrikanten.

 

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 3Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 4Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 5

Contactgegevens