Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Nieuws

October 14, 2021

Analyse van gemeenschappelijke mislukkingen van tractoraanzet

Analyse van gemeenschappelijke mislukkingen van tractoraanzet

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke mislukkingen van tractoraanzet  0

 

  • Één, de aanzet werkt niet

De oorzaak van de fout kan zijn: het bovenmatige verlies van de batterijmacht, losse draadverbinding of ernstige oxydatie op de oppervlakte van de elektrische post; de elektromagnetische schakelaar die rol aantrekken en rol houden heeft het aan de grond zetten, open kring, kortsluiting, en het contact of de contactplaat worden streng weggenomen; of het elektrische magnetische veld die spil het winden heeft ijzergrond, open kring, kortsluitingfenomeen winden; de borstel is geplakt in de borstelhouder, is de lente gebroken, of de isolerende borstel wordt aan de grond gezet; het contact van het beginnende relais kan niet worden gesloten of het contact wordt gebrand of olieachtig. Door de intensiteit van de koplampen en het volume van de spreker, kan men als voorbereiding beoordelen dat de batterij ontoereikend is en de draad wordt niet behoorlijk verbonden. Sluit de terminal van de elektromagnetische schakelaar kort. Als de aanzet nog niet werkt, wijst het erop dat de aanzet een probleem heeft; als het normaal werkt, wijst het erop dat de elektromagnetische schakelaar, het relais of de verwante verbindende draden defect zijn. U kunt de draad gebruiken om de elektromagnetische schakelaar en de bedrading van de het aantrekken rol kort te sluiten. kolom. Als de aanzet nog niet werkt, wijst het erop dat de elektromagnetische schakelaar of het beginnende relais en de elektromagnetische schakelaar defect zijn; als de aanzet normaal werkt, wijst het erop dat het relais defect is, of de verbindende draden tussen het relais en de elektromagnetische schakelaar of tussen de terminals wordt omwikkeld. Het ijzer, de open kring en de verbinding zijn los, of de beginschakelaar kan ontbreken. Na het bevestigen dat de draadverbinding niet los is, gebruik een multimeter om het voltage op de terminal van de trekkrachtrol en de relaisterminal te meten om te bepalen of er het aan de grond zetten of open kring in elke sectie van de verbindende draad zijn. Tegelijkertijd, kan het relais worden beoordeeld. Of het contact gesloten en leidend is en of de beginschakelaar normaal is.

  • twee. De verrichting is zwak

toont aan dat wanneer de ontstekingsschakelaar wordt aangezet, de aanzet kan lopen, maar de snelheid is te laag. De oorzaak van de mislukking kan zijn: de batterij is ontoereikend in macht of de draad is in slecht contact; de aanzet is defect, controleert of de verbindingsdraad van de batterij los is en of het contact goed is. Als de draadverbinding normaal is, controleer elk enig isolatievoltage van de batterij met een meter van de hoog-tarieflossing. De waarde zou boven 1.5V moeten zijn en stabiel binnen 5s blijven; als het voltage ook normaal is, gebruik een schroevedraaier om de terminal van de elektromagnetische schakelaar kort te sluiten en de motor te beginnen. Als de verrichting normaal is, betekent het dat de elektromagnetische schakelaar niet in goed contact is en het contact streng wordt weggenomen; als het niet normaal werkt, betekent het dat de aanzet defect is, en de borstels, de borstellentes, het leidingstoestel, enz. zouden verder moeten worden gecontroleerd; de fouten van de borstels zouden moeten worden ontruimd en vervangen nog uitgesloten niet, zou u opnieuw moeten controleren of het elektromagnetische rol en ankerlager los is, neiging, of of het magnetische poolijzer wrijving heeft.

  • Drie, aanzet het niets uitvoeren

toont aan dat na het aanzetten van de ontstekingsschakelaar, de trapas van de motor niet roteert, maar de aanzet roteert bij een hoge snelheid of roteert bij zeer met lage snelheid. De oorzaak van de mislukking kan zijn: de unidirectionele wielmisstappen; de vorkverbinding is losgemaakt; de ring van het vliegwieltoestel is gedeeltelijk beschadigd; de hiaataanpassing is ongepast. Als het soms niets uitvoert, en soms het de trapas kan drijven, kan het aan ongepaste aanpassing van het hiaat tussen het toestel van de aanzetaandrijving en de duwwasmachine toe te schrijven zijn, of het schakelaarcontact is te vroeg; het kan ook deel van de ring van het vliegwieltoestel uitmaken is beschadigd, wanneer het toestel van de aanzetaandrijving enkel beschadigd is. Wanneer de toestelring van het toestelwiel in botsing komt, kan de trapas niet worden gedreven om te roteren. Op dit ogenblik, zou het toestel of het ringstoestel moeten worden vervangen; omdat het unidirectionele wiel uitglijdt, is er over het algemeen geen effectgeluid. Op dit ogenblik, zou de aanzet moeten worden gedemonteerd en het anker vast. Dan draai het unidirectionele wiel, als het slechts kan linksdraaiend draaien, het is krachtig goed; de aanzet met traagheidstransmissieapparaat, de oorzaak van het niets uitvoeren van mislukking is meestal dat de spoorgroef van de toestelbeweging niet schoon is, wat het glijden van het aandrijvingstoestel belemmert.

  • Vier, abnormaal lawaai tijdens verrichting

De oorzaak van de mislukking kan zijn: de elektromagnetische schakelaar tussen het aandrijvingstoestel en het toestel van de vliegwielring kan niet normaal inschakelen; de aanzet is incorrect geïnstalleerd en de tand zijontruiming is te klein; de bufferlente is te zacht of gebroken. Als de elektromagnetische schakelaar alvorens het netwerk van het aandrijvingstoestel met het vliegwiel belt aanpast, of het aandrijvingstoestel wordt aangezet en het toestel van de vliegwielring streng wordt gedragen, kan het het aandrijvingstoestel en het toestel van de vliegwielring veroorzaken er niet in slagen om effectgeluid in te schakelen en te veroorzaken. Op dit ogenblik, kunt u de trapas draaien aan een hoek met handcrank, en dan de aanzetschakelaar aan test drukken. Als het effectgeluid verdwijnt en de motor kan op dit ogenblik zijn begonnen, is het deel van het toestel van het toestel van de vliegwielring gebroken; als de trapas is geroteerd is Er een effectgeluid bij om het even welke hoek, en het aandrijvingstoestel kan niet op elk moment worden in dienst genomen. Het kan zijn dat de slag van de aanzetvork of de elektromagnetische schakelaar te kort is, veroorzakend het aandrijvingstoestel om bij een hoge snelheid te roteren zonder het in dienst nemen.

  • Vijf, non-stop

De oorzaak van de mislukking kan zijn: de beginschakelaar kan niet worden geopend of kan niet zijn teruggekeerd; het elektromagnetische blad van het schakelaarcontact wordt kortgesloten; het relaiscontact wordt weggenomen of de lente is beschadigd; de elektromagnetische schakelaarrol wordt kortgesloten; de terugkeerlente van de verschuivingsvork is los of gebroken. Na het vrijgeven van de schakelaar van het ontstekingsbegin, als de aanzet wordt gevonden niet kunnen ophouden, snijd weg de output van de batterijmacht af, maak ten eerste op de aanzetmacht en houd, en toen controle of de ontstekingsschakelaar wordt kortgesloten en of de schakelaar van het aanzetbegin kan worden uitgezet.

laatste bedrijfsnieuws over Analyse van gemeenschappelijke mislukkingen van tractoraanzet  1

Contactgegevens