Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Nieuws

April 12, 2022

Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator

Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator

 

De stroom is één van de belangrijkste energiebronnen in moderne samenleving. Een generator is een mechanisch apparaat dat andere vormen van energie in elektrische energie omzet. Het wordt gedreven door een waterturbine, een stoomturbine, een dieselmotor of andere die machtsmachines, en omzet de energie door waterstroom, luchtstroom, brandstofverbranding of kernsplijting wordt geproduceerd in mechanische energie en overbrengt het aan de generator. Omgezet in elektriciteit door een generator. De generators worden wijd gebruikt in industriële en landbouwproductie, nationale defensie, wetenschap en technologie en het dagelijkse leven. De volgende kleine reeks zal aan u het „verschil tussen een alternator en een gelijkstroom-generator“ introduceren

laatste bedrijfsnieuws over Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator  0

Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator

De structuur is verschillend:

  1. 1. Alternator: bestaat gewoonlijk uit stator, rotor, einddekking en het dragen.
  2. 2. De gelijkstroom-motor is verdeeld in twee delen: de stator en de rotor.

laatste bedrijfsnieuws over Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator  1

 

Het principe is verschillend:

  1. 1. Gelijkstroom-motor: om de brushless gelijkstroom-motor te maken roteren moet de controleeenheid de positie van de motorrotor eerst bepalen door de Zaalsensor wordt ontdekt, en dan de orde van de machtstransistors in de omschakelaar bepalen die volgens stator het winden. AH, worden BH en CH in de omschakelaar genoemd de hogere transistors van de wapenmacht. ) en al, bl, cl (deze worden genoemd de lagere transistors van de wapenmacht), dat huidige stroom op zijn beurt door de motorrollen maakt, creërend een voorwaarts (of omgekeerde) roterend magnetisch veld en in wisselwerking staand met de rotormagneten, die de motor om met de wijzers van de klok mee te werken/omgekeerde Klokomwenteling toestaan.
  2. 2. Alternator: Het gebruikt het principe van elektromagnetische inductie om de mechanische energie van eerste - verhuizer in elektrische energieoutput om te zetten. Een synchrone generator bestaat uit een stator en een rotor. De stator is het anker dat elektriciteit veroorzaakt, en de rotor is de magnetische pool. De stator bestaat uit een ankerkern, winden het in drie stadia met eenvormige lossing, een kader en een einddekking. De rotor is gewoonlijk een verborgen pooltype, die uit een opwinding het winden, een ijzerkern en een schacht, een wachtring, een centrumring bestaan, enz. Opwinding het winden van de rotor produceert een bijna sinusoïdaal magnetisch veld (genoemd het rotormagnetische veld) door een gelijkstroom-stroom, en zijn efficiënte opwinding is de stator. De magnetische stroom snijdt de stationaire ankerwikkeling. Wanneer de rotor draait, draait het magnetische veld van de rotor met hetzelfde begin en met elke omwenteling. De magnetische draad snijdt elke fase het winden op zijn beurt van de stator af, en produceert een wisselstroompotentieel in drie stadia in stator winden het in drie stadia. Wanneer de generator met een symmetrische lading werkt, worden de ankerstromen in drie stadia gecombineerd om een roterend magnetisch veld bij synchrone snelheid te produceren. De interactie van het statormagnetische veld met zal het rotormagnetische veld een het remmen torsie produceren. Van de de stoom/stoom/gasturbine, overwint de mechanische torsieinput de de het remmen torsie en werken.

laatste bedrijfsnieuws over Verschil tussen Alternator en gelijkstroom-Generator  2

 

Contactgegevens