Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Nieuws

October 14, 2021

Gebruik en onderhoud van aanzet

Gebruik en onderhoud van aanzet

 

laatste bedrijfsnieuws over Gebruik en onderhoud van aanzet 0

 •    Voorzorgsmaatregelen voor dagelijks gebruik
 1. Controleer altijd het verbindingsstatuut van elk deel en strakheid van de draad.
 2. Verwijder oxyden uit draden en terminals, stof en olie op buiten de aanzet, en houd hen schoon.
 3. Wanneer aanvang in koud weer, zou de vlamvoorverwarmer 10-15 seconden moeten worden voorverwarmd, en dan zou de startmotor moeten worden gebruikt.
 4. De startmotor kan slechts voor een korte tijd werken, en elke begintijd kan niet 5 seconden overschrijden. Als het er niet in slaagt in één keer te beginnen, zou het na een interval van 1-2 minuten moeten zijn opnieuw begonnen.
 5. Nadat de motor is begonnen, zou de beginschakelaar moeten worden vrijgegeven onmiddellijk om het onnodige niets uitvoeren te vermijden en de slijtage van de unidirectionele koppeling te verminderen.
 • TWEE. Onderhoud 1000 werkuren
 1. Verwijder interne olie en vuil.
 2. Controle of de oppervlakte van de commutator vlot is, of de borstel in het kader, de hoogte van de borstel (niet minder dan 1/2 van de originele hoogte), en het contact tussen de borstel en de commutator geplakt is. Als de oppervlakte van de commutator lichtjes wordt gebrand, kan het met schuurpapier worden opgepoetst „00“. Als de brandwond streng is en de uit-van-rondheid meer dan 0.05mm is, moet de auto opnieuw worden opgepoetst en met schuurpapier worden opgepoetst „00“.
 3. Controleer de de lentekracht van de borstel (met een de lentesaldo wordt gemeten), zou de druk van de lente op de borstel binnen de waaier van 0.9-1.5kg moeten zijn die, anders zou het moeten worden aangepast of worden vervangen.
 4. Maak het anker en het drijfmechanisme met benzine (of kerosine schoon) en droog hen. Wanneer het installeren, pas grafietvet tussen de wrijvingplaten van toe de wrijvingkoppeling, en pas op calcium-gebaseerd vet op het spiraalvormige latdeel toe.
 5. Controleer de technische status van de opwindingsrol.
 6. Controleer de oppervlakte van de elektromagnetische schakelaar elektrische schok en statisch contact. Als het wordt gebrand of zwarte vlekken heeft, gebruik schuurpapier „00“ om het glad te maken.
 • drie. De controle en past de positie van het aandrijvingstoestel aan
 1. De controle en past het hiaat tussen het aandrijvingstoestel en de duwwasmachine aan. Het hefboom-type die mechanisme inschakelen, drukt de hefboom aan het eind (het elektromagnetische inschakelende mechanisme zou de ijzerkern aan het eind moeten duwen), en leidt het drijftoestel tot de meest rechtse positie. Op dit ogenblik, zou er een 1.53mm hiaat tussen het eindgezicht van het drijftoestel en de duwplaat moeten zijn. Als het niet aan de vereisten voldoet, zouden de aanpassingen moeten worden gemaakt. Voor de aanzet met elektromagnetische schakelaar wordt uitgerust, kan de lengte van de trekkrachtstaaf worden veranderd om aan te passen, wordt de trekkrachtstaaf verkort, wordt het hiaat dat kleiner, en vice versa. Voor de aanzet van het hefboom-type overeenkomstenmechanisme, kunnen de aanpassingsschroef en de grensschroef op de bedieningshendel worden aangepast. Wanneer de aanpassingsschroef wordt teruggetrokken of de grensschroef wordt vastgeschroeft, zal het hiaat, en vice versa stijgen.
 2. Inspectie en aanpassing van het installatiestandpunt van het aandrijvingstoestel. Wanneer het installeren van de motor, zou de afstand tussen het eindgezicht van het aandrijvingstoestel en het eindgezicht van het toestel van de vliegwielring 2.55mm moeten worden gehouden. Als het niet, kunt u wiggen tussen het vliegtuig van de aanzet convexe lijn en de motorbasis toevoegen of aftrekken om het goede toestel inschakelen te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Gebruik en onderhoud van aanzet 1

Contactgegevens