Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Kwaliteitscontrole

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. Kwaliteitscontrole

 

Na jaren inspanningen, Senlong-zijn de Bouwmachines een doorbraak in de automobielautomobielindustrie geworden en vele technische octrooien wegens zijn jaren van motor van het productieervaring en talent verkoopervaring verkregen.

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 0

De producten hebben ISO9001 overgegaan: 2000 Internationale Kwaliteitsbewakingscertificatie, Certificatie qs-9000 en ISO/TS16949-Certificatie voor Auto-industrie. De Machines van de Senlongbouw worden gesteund door de producten van uitstekende kwaliteit en door klanten rond de wereld erkend!

 

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 1

De producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden, zoals Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Afrika, Europa, en Amerika. Bovendien, Senlong-de Bouwmachines hebben bureaus van de opstellings de directe verkoop en provinciale agentschapafzet in provinciale hoofdsteden van China。

 

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 2

makend Senlong-Bouwmachines een bepaalde positie in de industrie van bouwmachines bezetten en van een goede reputatie genieten.

Guangzhou Senlong Machinery Equipment Co., Ltd. kwaliteitscontrole 3

Krijgen graafwerktuigstartmotor & -Startmotor Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Contactgegevens