Bericht versturen
China graafwerktuigstartmotor fabrikant

Het kwaliteitsconcept waarheid-zoekt de industrie, eerlijk beheer, ononderbroken gewoonte, duurzame ontwikkeling, de eerlijkheid-georiënteerde, klantgerichte dienst, voldoet klanten aan behoeften en behoeften, en wordt een de industriespeler in de binnenlandse industrie.

Nieuws

April 12, 2022

Wat de belangrijkste redenen zijn waarom een alternator geen elektriciteit produceert

Wat zijn de belangrijkste redenen waarom een alternator geen elektriciteit produceert?

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat de belangrijkste redenen zijn waarom een alternator geen elektriciteit produceert  0

De stroom is één van de belangrijkste energiebronnen in moderne samenleving. Een generator is een mechanisch apparaat dat andere vormen van energie in elektrische energie omzet. Het wordt gedreven door een waterturbine, een stoomturbine, een dieselmotor of andere die machtsmachines, en omzet de energie door waterstroom, luchtstroom, brandstofverbranding of kernsplijting wordt geproduceerd in mechanische energie en overbrengt het aan de generator. Omgezet in elektriciteit door een generator. De generators worden wijd gebruikt in industriële en landbouwproductie, nationale defensie, wetenschap en technologie en het dagelijkse leven. De volgende redacteur zal aan u „introduceren wat de belangrijkste redenen zijn waarom de alternator geen elektriciteit“ produceert

 

 

Wat de belangrijkste redenen zijn waarom een alternator geen elektriciteit produceert

 

 

  1. 1. Remanence van de ijzerkern van de generator verdwijnt of is te zwak, wordt de onlangs geïnstalleerde eenheid getrild door vervoer over lange afstand of de generator wordt te lang geplaatst, verdwijnt remanence van de ijzerkern van de generator of de overblijvende magnetische inductie is zwak, veroorzakend het remanence voltage van de generator om te verdwijnen of minder dan normaal is de overblijvende waarde van het magnetiseringsvoltage, d.w.z., de overblijvende magnetiseringsnetspanning minder dan 10V, en het overblijvende voltage van de magnetiseringsfase is minder dan 6V. Omdat de stator en de rotor van synchrone generator en de stator en rotorijzerkern van AC opwekker gewoonlijk van dikke het siliciumstaalplaten van 1~1.5 mm worden gemaakt, zal remanence gemakkelijk verdwijnen of zal verzwakken wanneer zij na opwinding worden getrild.
  2. 2. De bedrading van de opwindingskring is verkeerd. Wanneer de generator wordt hersteld, wordt de polariteit van opwinding het winden toevallig verbonden in omgekeerde. Nadat de macht wordt aangezet, is het magnetische veld door de stroom van opwinding het winden wordt geproduceerd tegengegaan met de richting van remanence, resulterend in de verdwijning die van remanence. Bovendien wanneer het reviseren, metend de gelijkstroom-weerstand van de opwinding die of de automatische voltageregelgever AVR winden testen om de gelijkstroom-stroom tot de opwinding over te gaan die, zonder aandacht aan zijn polariteit winden te besteden, zal remanence van de ijzerkern ook verdwijnen.
  3. 3. De kring van de opwindingskring wordt geblokkeerd, is het elektrocontact in de opwindingskring van de generator slecht of de terminals van elke elektrocomponent zijn los, is de looddraad losgemaakt, veroorzakend dat de kring worden onderbroken, en opwinding het winden van de alternator heeft geen opwindingsstroom.
  4. 4. De kring aan de gelijkstroom-kant van de roterende gelijkrichter wordt onderbroken. Omdat de kring aan de gelijkstroom-kant van de het roteren gelijkrichter wordt onderbroken, nadat de opwekker door de het roteren gelijkrichter wordt gerectificeerd, kan de opwindingsstroom aan opwinding het winden wordt verstrekt niet in de opwinding worden gevoed windend, resulterend in het nalaten van de AC synchrone generator om elektriciteit te produceren die.
  5. 5. De AC opwekker heeft geen outputvoltage toe te schrijven aan mislukking. De AC opwekker slaagt er niet in om voltage te produceren, zodat opwinding het winden van de AC synchrone generator geen opwindingsstroom heeft.
  6. 6. Generatoropwinding het winden is losgemaakt of aan de grond gezet. Veroorzaak de generator om geen opwindingsstroom of een zeer kleine opwindingsstroom te hebben.

laatste bedrijfsnieuws over Wat de belangrijkste redenen zijn waarom een alternator geen elektriciteit produceert  1

Contactgegevens